Verifica disponibilitatea si ofertele speciale

Prezentare Salon Toujours l’Amour

Nunta la salon cu piscina si spatiu verde

Salonul de nunta Toujours l’Amour este alegerea perfecta pentru cei care isi doresc o altfel de nunta eleganta, exclusivista, cu stil si rafinament.Un loc special creat pentru nunti, cu toate facilitatile necesare atat mirilor, cat si invitatilor lor.
Chiar langa salon se afla piscina – foarte spectaculoasa noaptea. Piscina este apreciata deopotriva datorita zonei special amenajate pentru fotografii, cat si pentru zona de lounge, unde invitatii se pot relaxa in voie cu un cocktail delicios.

Prezentare Salon Ad’Or

Nunta la salon cu piscina si spatiu verde

Salonul Ad’Or Salon du Mariage a fost special realizat pentru cei care isi doresc un salon elegant, exclusivist, cu piscina si spatiu verde, dar cu un numar mai mic de persoane. 

Decoratiunile sunt alese personal de miri impreuna cu un designer floral profesionist. Toata atentia noastra se concentreaza pe dorintele si solicitarile dumneavoastra.

Salonul Ad’Or pastreaza stilul salonului Toujours l’Amour, dar la o scara mai mica. Este un salon de 400 mp care poate gazdui intre 70 si 180 persoane.

Pentru acest numar de persoane s-a luat in calcul un spatiu generos intre mese si bineinteles ringul de dans. In fata salonului se afla o piscina si o zona de lounge cu terasa.

Rezervari

Cauti un Salon de Nunta Special?