Fiecare viitoare mamica merita sa fie sarbatorita

Desi pare noua, petrecerea de ”baby shower” are radacini adanci, in antichitate chiar (Egiptul Antic, India, Grecia Antica), unde se faceau ritualuri inchinate viitoarei mame si pruncului care urma sa se nasca.
Mai tarziu, in lumea moderna, ritualurile au fost inlocuite cu petreceri – surpriza pe care prietenele si rudele viitoarei mamici leorganizau, de obicei, in ultimul trimestru de sarcina, petreceri la care barbatii nu aveau voie sa participe.
Astazi, lucrurile s-au schimbat, iar petrecerea poate fi organizata in orice moment al sarcinii, inclusiv de catre viitoarea mama, iar barbatii sunt bineveniti.

Indiferent de cine si cum este organizata petrecerea de Baby Shower, insa, scopul a ramas acelasi: ”scaldarea” (de la ”shower” = dus, in limba engleza) viitoarei mame si a copilului (”baby” =copil, in limba engleza) pe care ea il va aduce pe lume, in binecuvantari, daruri si sfaturi pentru noua etapa a vietii lor.

Daca te gandesti sa faci aceasta bucurie – surpriza unei viitoare mamici dragi din viata ta sau, de ce nu, chiar tu esti o viitoare
mamica care vrea sa sarbatoreasca alaturi de cei dragi fericirea de a aduce pe lume a unui copil, te asteptam la noi!

Putem organiza impreuna acest moment in totalitate sau iti putem pune la dispozitie doar ceea ce ai tu nevoie.

Ai toate motivele sa ne alegi!

Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de contact de mai jos sau sa ne dati un telefon si…restul facem noi!

Cum ti se par urmatoarele idei?

Vezi si Cununie civila

Cununie Civila

Vezi si Salon Toujours l’Amour

Cununie Civila

Vezi si Salon Ad’Or

salon du mariage foto salon nunta ador 600x327