Avem toate resursele pentru un eveniment corporate de succes!

Salon du Mariage este mai mult decat un ”salon de nunti”. Datorita locatiei usor accesibile si avantajelor pe care le oferim (sali spatioase si bine compartimentate, zona open cu piscina, bucatarie proprie, parcare cu peste 120 de locuri, personal instruit, flexibilitate, logistica proprie sau prin furnizori premium etc), Salon du Mariage este alegerea perfecta si pentru orice tip de eveniment corporate pe care vrei sa il organizezi, la cele mai sigure standarde de calitate si profesionalism: conferinte, intalniri, seminarii, traininguri, lansari si prezentari de produse, petreceri corporate, cine de gale sau alte tipuri de evenimente business.

Pentru orice detalii, nu ezita sa ne contactezi! Iti oferim cu drag experienta noastra si resursele de care dispunem, fiind in acelasi timp flexibili si deschisi pentru a-ti garanta un eveniment de succes.

VREI SA Afli mai multe informatii?

PROMITEM sa ramaneti cu cel putin un sfat folositor pentru evenimentul dumneavoastra.
 Google Maps – 15 minute – Arcul de Triumf – Salon du Mariage

  • Aeroport Otopeni – Salon du Mariage – 6 km

  • Therme – Salon du Mariage – 3 km – 5 min

  • Baneasa Shopping City – Salon du Mariage – 13,8 km

TELEFON: +40742665590

EMAIL: contact@salondumariage.ro

ADRESA : pe WAZE cauta “SALON DU MARIAGE” SAU “SAFTICA Hotel” –  la doar 10-15 minute de Arcul de Triumf si cu 5 km inainte de Aeroportul Otopeni (EXACT pe DN1 pe partea dreapta, in directia BUCURESTI – PLOIESTI)