Spuneti ”DA!” altfel

Ce spuneti de o cununie civila in aer liber, pe marginea piscinei, nu intr-o incapere rece si terna ( asa cum, stim toti ca sunt incaperile din institutiile publice ?

Ati spus DA? Atunci sa inceapa petrecerea!
Indiferent daca vreti ceva simplu (o masa intre prieteni) sau o adevarata petrecere de cununie, noi va suntem alaturi de la programarea pe care o facem in locul vostru la ofiterul starii civile si pana la organizarea intregului eveniment (meniu, cocktail bar si muzica buna). Voi trebuie doar sa stabiliti data si sa faceti lista de invitati!

Simplu, confortabil si exact asa cum visati!

Noi va garantam o zi perfecta si va oferim cel putin 35 DE MOTIVE sa ne credeti pe cuvant (le gasiti pe toate AICI!) Daca sunt suficiente ca sa va doriti sa ne cunoastem, tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de contact de mai jos sau sa ne dati un telefon si…restul facem noi!

Galerie Cununie civila

Cum ti se par urmatoarele idei?


Vezi si Botez

Cununie Civila

Vezi si Salon Toujours l’Amour

Cununie Civila

Vezi si Salon Ad’Or

salon du mariage foto salon nunta ador 600x327

  • Aeroport Otopeni – Salon du Mariage – 6 km

  • Therme – Salon du Mariage – 3 km – 5 min

  • Baneasa Shopping City – Salon du Mariage – 13,8 km

TELEFON: +40742665590

EMAIL: contact@salondumariage.ro

ADRESA : pe WAZE cauta “SALON DU MARIAGE” SAU “SAFTICA Hotel” –  la doar 10-15 minute de Arcul de Triumf si cu 5 km inainte de Aeroportul Otopeni (EXACT pe DN1 pe partea dreapta, in directia BUCURESTI – PLOIESTI)