NU suntem ”IEFTINI” sau ”SCUMPI”. Suntem CORECTI!

Din experienta avuta cu mii de miri am creat cel mai bun PACHET PREMIUM ALL INCLUSIVE* pentru NUNTA, care cuprinde:

  • 4 feluri de mancare (la alegere) – gatite proaspat, in bucatarie proprie!

  • Open Bar & Espresso Bar Nelimitat

  • Tort – la alegere, de la furnizori premium

  • Aranjamente sala si Aranjamente florale (flori naturale) – realizate impreuna cu Wedding Planner profesionist

  • Camera speciala miri

  • Numeroase alte beneficii surpriza pe care preferam sa le pastram pentru a te impresiona atunci cand ne vom cunoaste!

*Suntem flexibili si deschisi, iar daca propunerile noastre nu se potrivesc cu dorintele tale, atunci vom gasi impreuna solutia ideala!

Pretul si structura acestui pachetului difera in functie de eveniment, de numarul de persoane, de ziua aleasa  sau de dorintele tale, de aceea te invitam sa ne contactezi pentru a iti oferi cea mai buna oferta personalizata, la un pret competitiv si corect!

OFERTE SPECIALE

Pentru zilele de vineri, duminica sau in extrasezon avem preturi si oferte speciale care te vor ajuta sa te incadrezi intr-un buget mai mic, beneficiind la maxim de toate avantajele unui eveniment reusit:

1. SAMBATA SI DUMINICA IN EXTRASEZON SAU IN POST

Daca iei in calcul o zi de sambata sau duminica din Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie (pana in Paste), Mai (prima jumatate), Octombrie (a doua jumatate) sau Noiembrie, eviti zilele calduroase de vara sau weekendurile  aglomerate din sezon in care toata lumea organizeaza nunta. De asemenea, in functie de religie sau de optiunile personale, poti alege si perioadele de post de peste an deoarece oferim discount-uri semnificative!

2. DUMINICA IN SEZON

Exista multe idei preconcepute legate de nuntile organizate duminica, insa experienta noastra arata ca din ce in ce mai multe cupluri inteleg ca acestea nu mai sunt valabile si, pe langa pretul foarte bun, au cel putin aceleasi avantaje ca o zi de sambata:

  • Respectarea traditiei Bisericii Ortodoxe, in care cununia religioasa se face doar duminica;
  • Contrar asteptarilor, intr-o astfel de locatie in care invitatii raman la cazare si a doua zi este posibilitatea de “after party la piscina”, nuntile de duminica au o durata mai mare decat cele de sambata. Invitatii vin de la ora 18.00 – 19.00 versus 21.00 – 22.00 la nuntile de sambata (2-3 ore in plus) si DOAR O PARTE dintre ei pleaca in jur de ora 01.00-02.00, RESTUL stau pana la 04.00 – 05.00 deoarece aleg ca luni sa isi ia liber de la job!
  • In cazul locatiilor cu cazare, spatiu verde si piscina, petrecerea continua de cele mai multe ori si luni, la “ciorba de potroace” (avem un pachet foarte avantajos pentru o super petrecere a doua zi, la piscina!)
  • Evenimentele organizate duminica sunt mai relaxate, deoarece exista mai putina aglomeratie si presiune.

3. ZILELE DE VINERI

Cele mai tari petreceri se dau vinerea, dar cand vine vorba de nunti, multa lume spune ”nu se face asa”. Si le respectam parerea. Dar pe cei non-conformisti, care au curaj sa faca asa cum vor ei si, de ce nu, care viseaza la o petrecere care sa tina 3 zile si 3 nopti, ca in povesti, care sa inceapa de vineri, ii rasplatim cu cea mai buna oferta posibila!

Lista ramane deschisa, inclusiv pentru propunerile tale! Contacteaza-ne si impreuna vom crea un eveniment de vis!

Cum ti se par urmatoarele idei?

Vezi si Botez

Cununie Civila

Vezi si Salon Toujours l’Amour

Cununie Civila

Vezi si Salon Ad’Or

salon du mariage foto salon nunta ador 600x327