SALONUL PERFECT PENTRU O NUNTA RESTRANSA & SPECTACULOASA

Cu o suprafata de 400 mp la interior si 600 mp la exterior, salonul AD’OR a fost gandit pentru un eveniment de 70 – 200 persoane (doar sambata in sezon avem un minim de persoane mai mare de 70), cu un spatiu generos intre mese si un ring de dans perfect pentru distractie!

Zona inchisa a salonului este o constructie foarte rezistenta, izolata termic si fonic, care arata ca un cort. Am vrut sa pastram avantajele si sa eliminam RISCURILE corturilor: frig in lunile ianuarie-mai si octombrie-decembrie, disconfort foarte mare in cazul unui furtuni /ploi torentiale/ vant puternic, efect de sera si foarte cald in zilele caniculare ale verii.

Spatios si usor de personalizat si aranjat (FARA STALPI interiori si cu fundal alb elegant), AD’OR ofera toate facilitatile necesare unui eveniment restrans, reusit!

Spatiul deschis al Salonului Ador este dotat cu piscina, un leagan frumos pentru fotografii, zona verde si terasa acoperita.  Terasa acoperita, spatiul verde si piscina Salonului Ador se pot transforma in posibilitati si beneficii pe care putine locatii le ofera: cununie civila si/sau religioasa in aer liber, fotografii spectaculoase (in special noaptea), zona de lounge unde invitatii se pot relaxa in voie cu un cocktail delicios, petrecerea de a doua zi (”ciorba de potroace”), botez Hawaian, petreceri la piscina etc.

De asemenea, garantam exclusivitate intregului tau eveniment si cel putin 35 de BENEFICII daca alegi Salon du Mariage!

Petrecere tematica: Festival de Toamna

Cateva imagini din salonul nostru

« 1 de 2 »

Ceremonie in aer liber

Cazare Salon Ad’or

Cum ti se par urmatoarele idei?

Vezi si Cununie Civila

Cununie Civila

Vezi si Botez

Cununie Civila

Vezi si Salon Toujours l’Amour

Cununie Civila