UN SALON DE NUNTA ASA CUM AR TREBUI SA FIE TOATE!

Cu o capacitate de pana la 400 de persoane, salonul Toujours l’Amour este alegerea perfecta atunci cand ai un numar mare de invitati si iti doresti o altfel de nunta, eleganta, exclusivista, cu stil si rafinament.

Partea inchisa a Salonului este o structura metalica foarte bine izolata termic si fonic, care arata in interior ca un cort. Am vrut sa pastram atu-urile si sa eliminam RISCURILE corturilor de evenimente: foarte frig daca organizati nunta primavara, toamna sau iarna, disconfort foarte mare pentru invitati in cazul unui furtuni / ploi torentiale / vant puternic si foarte cald in zilele caniculare ale verii din cauza efectelor de sera.

Spatios si usor de personalizat (FARA STALPI interiori si cu fundal alb elegant), acest salon ofera toate facilitatile necesare unui eveniment reusit!

Salonul are un spatiu verde si o piscina (cu ACCES GRATUIT si EXCLUSIV evenimentului tau), care se pot transforma in posibilitati si beneficii pe care putine locatii le ofera: cununie civila si/sau religioasa in aer liber, fotografii spectaculoase (in special noaptea), zona de lounge unde invitatii se pot relaxa in voie cu un cocktail delicios, organizarea meselor in jurul piscinei, petrecerea de a doua zi (”ciorba de potroace”), botez Hawaian, pool parties etc.

De asemenea, garantam exclusivitate intregului tau eveniment si ai cel putin 35 de BENEFICII daca alegi Salon du Mariage!


Cateva imagini din salonul nostru

« 1 de 2 »

Cazare salon Toujours l’Amour

Ceremonie pe marginea piscinei

Cum ti se par urmatoarele idei?


Vezi si Cununie Civila

Cununie Civila

Vezi si Botez

Cununie Civila

Vezi si Salon Ad’Or

salon du mariage foto salon nunta ador 600x327

VREI SA Afli mai multe informatii?

PROMITEM sa ramaneti cu cel putin un sfat folositor pentru evenimentul dumneavoastra.
 Google Maps – 15 minute – Arcul de Triumf – Salon du Mariage

  • Aeroport Otopeni – Salon du Mariage – 6 km

  • Therme – Salon du Mariage – 3 km – 5 min

  • Baneasa Shopping City – Salon du Mariage – 13,8 km

TELEFON: +40742665590

EMAIL: contact@salondumariage.ro

ADRESA : pe WAZE cauta “SALON DU MARIAGE” SAU “SAFTICA Hotel” –  la doar 10-15 minute de Arcul de Triumf si cu 5 km inainte de Aeroportul Otopeni (EXACT pe DN1 pe partea dreapta, in directia BUCURESTI – PLOIESTI)